Bedrijven


ProjectenDe Westerlingen werken constant aan projecten en opdrachten. Individueel maar ook met elkaar. Een overzicht.

Stadsinitiatief Rotterdam

Voor Het Stadsinitiatief Rotterdam ontstond een samenwerkingsverband tussen Mark van Beest van Nog Harder, Diana Mosterd van Draai en Martin de Wit van Bytes Ahead. Mark werkt als art-director en motion graphic designer hij was hoofdaannemer van de opdracht en bedacht de vormgeving van het project, de affiches en animatiefilmpjes. Diana verzorgde de fotografie en Martin maakte de webbanners.

Het resulteerde in een kleurrijke campagne die door heel Rotterdam te zien was.

Het grote voordeel van samenwerken onder één dak zijn de korte lijnen maar vooral ook het feit dat je als kleine zelfstandige een dergelijke grote opdracht kan uitvoeren zonder dat je hiervoor personeel hoeft aan te nemen. Maar wel met een betrouwbaar netwerk van freelancers kan werken. Door in teamverband te werken is in korte tijd veel gerealiseerd.

Corporate Identity

Everybody Can Design werkt aan de nieuwe identiteit van twee basisscholen en aan het communicatiemateriaal voor Comenius College. Voor aNewSpring, een platform voor adaptief leren, hebben ze net een restyle van hun identiteit afgeleverd.

Nieuwe Website

Studio Duko Stolwijk heeft een nieuwe website! Volledig ontworpen en gemaakt met Adobe Muse. Dus www.studiodukostolwijk.nl kan nu ook op mobiele apparaten bekeken worden. Op zowel (i)-pads als smartphones. Kom eens kijken en zie meteen de nieuwe showreel met de laatste projecten van Studio Duko Stolwijk.

24 hour Kinect2 Hackinton

Jeroen de Mooij van The1stfloor heeft op zaterdag 5 september meegedaan aan de 24 hour Kinect2 Hackinton in het Pakhuis De Zwijger in Amsterdam. Meer dan 100 deelnemers zijn hier bij elkaar gekomen om binnen 24 uur iets te maken met gebruik van de Kinect 2 van Microsoft. Van concepten naar wekende prototypes.

Onderzoek naar online aanwezigheid ondernemers

Frisse Klik legt de laatste hand aan een nieuwe vragenlijst voor ervaren ondernemers waarin zij kunnen zien of zij voldoende online aanwezig zijn. Deze lijst is samen met studenten van de Hogeschool Rotterdam ontwikkeld.

Animatie

Proforma Visual Identity ontwikkelde samen met Martin de Wit van Bytes Ahead een animatie voor het Vervangingsfonds Rotterdam.

de Swan Walk

Suzanne Stam is betrokken bij de organisatie, coördinatie en communicatie van de Swan Walk, een bruisend evenement met culinaire proeverijen, open ateliers, kunst, pop-up shops en optredens in Rondom het Zwaanshals.

En verder:

Eric Westerveld maakt per 1 oktober 2014 officieel deel uit van De Westerlingen. Eric is tekstschrijver, communicatieadviseur en werkt aan projecten in het onderwijs.

Agenda


Geen evenementen

Er staat voor de komende periode niks gepland.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en geef je op voor de nieuwsbrief.